19 Ekim 2019 Cumartesi

Boeing personeli, 2016 yılında 737 Sayılı Sayı hakkında mesaj attı.



GETTY IMAGES

Resim yazısı

Aisha Buhari, geçmişte kocası tarafından yönetilen hükümeti eleştirmek için sosyal medyadaki popülerliğini kullandı.

Nijerya'nın ilk ailesi olan Buharis, Nollywood'un birçok Pazar akşamı sabun Tütsülük birine benzeyen, halen gelişmekte olan bir öyküye gömülüyor.

Başkanın bahsettiği hikaye hakkında ikinci bir eşi - bir kadın kabine üyesini almak - eşinin öfkeli patlaması daha derin sorunlara işaret ediyor. Arsa, Nijerya'nın canlı sosyal medyası tarafından sağlandı ve Bayan Buhari'nin şifreli yorumlarıyla desteklendi. Ayar Nijerya'nın cumhurbaşkanlığı villa Aso Rock.

Düğünle ilgili bütün bu konuşmalar nedir?

Hikayenin merkezinde, büyük ölçüde sosyal medyada oynanan düğün Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari ve kadın kabine bakanlarından Sadiya Farouq'dan birini içeriyor.

Yaptığımız şey, Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari'nin Aisha Buhari ile evli olduğu ve yeni bir eş alma konusunda hiçbir şey söylemediği. br />
Bayan Farouq, iddia edilen evlilikle ilgili hiçbir şey söylemedi.

Sahte bir haber olarak kolaylıkla reddedilmiş ve bırakılmış, ancak Bayan Buhari'nin bir yorumu için. br />
Aisha Buhari ne dedi?

Birleşik Krallık'ta tıbbi bir muayeneye ara vermeden iki aydır ülke dışında kaldı. Hikayeyi takip edenler tarafından “bölgesini savunmak” için geri döndüğünü gösteren bir işaret olarak geri dönüşü yapıldı.

Havaalanında düğün hakkında sorulduğunda cevabı cumhurbaşkanının söylentilerini söndürmek için çok az şey yaptı. BBC Hausa ile yapılan röportajda, ilk bayan, çok gizli bir şekilde olsa da, Başkan Buhari'nin ikinci bir eş almayı planladığının doğrulandığını onayladı. Bir "evlilik vaadi" ile. Ayrıca, sözde gelin adayının evliliğin gerçekleşmediği için hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Bayan Buhari: "Evliliğini vaat eden kişi, bunun olmayacağını bilmediğini söyledi. [Bayan Farouq olduğuna inanıyordu] gün geçene kadar evliliği reddetmedi. "

Hausa'da konuşarak sözcüklerini ölçüp adlarını söylemedi. Ancak görüşmeden, Bayan Buhari'nin Bayan Farouq'un evlilikle ilgili söylentileri açıkça reddetmediği için üzüldüğü açıktı.

Resim yazısı

Resmi olmamakla birlikte, İlk pozisyonu Lady, Nijerya'da önemli bir etki yaratıyor

Meseleleri daha da karmaşıklaştırmak için bakanın Twitter hesabı, adına sahte bir hesapla yapılan iddiaları reddederek söylentilere yorum yapmayı reddetti.

Bakanın hesabı tweetledi: "Bir faksa dikkatimi çekti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder