10 Ekim 2019 Perşembe

Juliette Kaplan: Yaz şarabı oyuncusu son öldü

Ajan, BBC'nin sitcom'unda battleaxe Pearl Sibshaw'ı 25 yıl boyunca geçiren Yaz Şarabının Sonunda 80 yaşında öldü, ajanı yaptığı açıklamada, ajanının gösterinin 226 bölümünde göründüğünü söyledi. 1985'den 2010'a, keskin dilli Pearl, kocasının Howard'ın bir ilişki yaşama girişimlerini engellemeye çalışmasıyla.

Kaplan ayrıca 2015 yılında Coronation Street'te Agnes Tinker Aynı Safa Kremi

Barry Langford, "bu korkusuz ve üstün yetenekli aktrisine sevgilerini ve desteğini gönderen herkese" teşekkür etti.

Rapor

Haber, ajanın 31 Temmuz'da olduğunu söyledi. " ağır hasta ", onu" çok cesur bir kadın "olarak nitelendirdi.

Yaz Şarabı'nın sonuncusu, 1973'ten 2010'a kadar sürdü, bir Yorkshire kasabasının yaşlı sakinlerinin hayatlarına komik bir bakış attı.

Kaplan, 2012 yılında Kent Life’a 1984’de İngiltere’de bir oyun olarak İngiltere’yi gezerken ilk olarak Pearl rolünü üstlendiğini söyledi. Yaratıcı ve yazar Roy Clarke, daha sonra Pearl’ü kalıcı karakterlerden biri olarak TV dizisine yazdı. .

Resim yazısı

Robert Fyfe, Pearl'ün kocası Howard'ı canlandırdı

Yaz Şarabının En Sonuncusu

Oyuncu Bournemouth'ta doğdu ancak Güney Afrikalı babasının Deniz Kuvvetleri'ndeki işinin bir sonucu olarak bir çocuk olarak dolaştı.

2012'de Summer Winos hayran sitesine Güney Afrika ve New York'ta yaşadığını söyledi. Annesi kızının aksanını iyileştirmek istedi, bu yüzden drama okulunda beni seçmeli derslere gönderdi.

Oyunculuk kariyerine devam etti ve tiyatroda çalıştı. Evli ve üç çocuk babasıydı, ancak kocası 1981 yılında 42 yaşındayken öldü.

Resim yazısı

Juliette Kaplan, hayatı boyunca oyuncu olarak çalıştı

Kaplan ayrıca EastEnders, Brookside ve Doctors gibi televizyon programlarında da yer aldı, ancak Pearl'ün rolü kariyerinde en kalıcı olandı. Karakterinin kendine özgü görünüşünü yaratmaya yardımcı olduğunu söyledi, peruk ve gözlükle tamamlandı.

"Bana gerçekten stoktan bir peruk verdiler ve arkadan çırparlardı" dedi. “Böylece rüzgar her estiğinde, peruğum patladı! Bu yüzden onu bir türban ya da bere ile tutturmak benim fikrimdi.”

Resim yazısı

2005 yılında (sol-sağ) June Whitfield ve Kathy Staff ile özel bir Noel’de

2003'te İngiltere’yi gezen ve Pearl’ün hayatının hikayesini anlatan Just Pearl adlı Clarke’ın yazdığı bir gösteride de yer aldı. Howard ile tanışmadan önce

Summer Winos'a şöyle dedi: “Şovum izleyicinin önünde Pearl'e dönüşmemle başlıyor.

" Makyajı hazırladım. paltoyu giy ve 'Oradasın… orada Pearl' deyin. Ve seyirci bu tür şeylerden hoşlanıyor. "

Bizi Facebook'ta, Twitter'da @BBCNewsEnts'da takip edin. Bir hikaye öneriniz varsa, e-posta ile e-posta gönderin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder